Jochem Wouda is Woudat

MIJN OMGEVING OMSCHRIJFT MIJ ALS GEDREVEN, ENTHOUSIAST, CREATIEF EN BEHULPZAAM.

Let's have fun

Werk maakt een groot deel uit van je leven. Ik heb plezier in mijn werk en ik wil dat mijn klanten dit plezier ook ervaren!

WOUDAT

De naam Woudat is een uit de hand gelopen grap. De achternaam Wouda leende zich er perfect voor om te transformeren tot een werkwoord. Eigenlijk is ''wou dat'' spreektaal en geen correct Nederlands, dan moet het namelijk ''wilde dat'' zijn.

Gewerkt voor

MR. MOFONGO, KUIPERS NAUTIC, ZIEKENHUIS NIJ SMELLINGHE, NHL STENDEN HOGESCHOOL, THE POST, 10TH MUSTO SKIFF WORLDS, LEFKASA,CENTER FOR ENTREPRENEURSHIP, RUURD NAUTA PRODUCTIONS, HOPS LIFESTYLE, FEESTKOERIER, SCHOOLBIER, PAUL DIJKSTRA COMPOSITES, VAN LINDE INSTALLATIETECHNIEK, BAKKERIJ KALKDIJK, IO VIVAT NOSTRORUM SANITA, EXPLORE THE NORTH FESTIVAL.

AARZEL NIET. JE ZULT ER
GEEN SPIJT VAN KRIJGEN!

TOP